Je bekijkt nu Appartement Nieuwezijds Voorburgwal

Appartement Nieuwezijds Voorburgwal

Verhuur fase 2 is gestart!

Aan de Reinier Engelmanstraat in het groene en upcoming Amsterdam Nieuw-West wordt gebouwd aan een opvallend nieuwbouwproject: De Citadel. Middenin het centrum van de wijk Slotervaart, op loopafstand van Station Lelylaan, worden 149 twee- tot driekamerwoningen gerealiseerd die vanaf het tweede kwartaal van 2022 beschikbaar zijn voor verhuur.

Klaar om in te trekken, duurzaam & vele faciliteiten.

De Citadel bestaat uit vijf woonlagen met in totaal 149 vrije sector huurwoningen, variërend van ca. 42 m2 tot ca. 69 m2 met twee of drie kamers. De woningen beschikken stuk voor stuk over een privé buitenruimte en het meerendeel heeft een berging. Het wordt turn-key opgeleverd. Dit betekent dat iedere woning volledig afgewerkt wordt verhuurd en huurders geen grote investeringen meer hoeven te doen; het schilderwerk is al gedaan, de pvc-vloer gelegd, de gordijnrails bevestigd en de woningen beschikken al over een complete keuken inclusief inbouwapparatuur en een moderne badkamer.

Daarnaast heeft De Citadel binnenplaatsen, meerdere dakterrassen en een fietsenstalling in de garage onder het gebouw voor gemeenschappelijk gebruik. Hier bevinden zich ook 60 parkeerplaatsen welke additioneel gehuurd kunnen worden.

Goed om te weten: bij de bouw van het appartementencomplex is rekening gehouden met de hoogst gestelde eisen omtrent duurzaamheid. Het complex beschikt over zonnepanelen en alle woningen zijn voorzien van het meest duurzame en optimale energielabel.

De buurt & bereikbaarheid.

Weliswaar gelegen in een rustige woonwijk, bevindt De Citadel zich middenin het centrum van Slotervaart, waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. In enkele minuten wandel je naar het Sierplein waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen of naar de sportschool kunt gaan.

Daarnaast kenmerkt De Citadel zich door optimale bereikbaarheid. Het complex bevindt zich op slechts vijftien minuten fietsen vanaf het centrum van Amsterdam, en binnen vijf minuten sta je al in de gezellige Hoofddorppleinbuurt of zoek je de natuur op in het nabijgelegen recreatiegebied Sloterplas, het Rembrandtpark of het Vondelpark.

Liever met het OV? Station Lelylaan vind je letterlijk om de hoek, waar je het gemak hebt van uitstekende verbindingen met metro, tram, bus of trein. Alle denkbare bestemmingen, binnen en buiten Amsterdam, zijn ideaal te bereiken, inclusief de luchthaven Schiphol. Ten slotte bereik je A10, de ring van Amsterdam, in drie minuten rijden met de auto, net als de snelwegen A2, A4, A5 en A9.

Aantrekkelijke huurprijzen en vele extra’s.

Als huurder in De Citadel geniet je van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en vele extra’s. Huurprijzen (exclusief) vanaf € 1.150,- per maand voor een tweekamerwoning van ca. 42 m2, tot € 1.450,- per maand voor een driekamerwoning van ca. 69 m2, en verschillende woningtypes daar tussenin.